Tilbake til nms.no Connect Madagaskar
Meny

Evanglisering på bussen

Del Facebook Twitter E-post

Historien fortsetter under bildet

For meg har tro alltid vært en veldig viktig del av hvem jeg er og min identitet. Jeg har et ønske om å dele min egen tro og høre om hva andre tror på. I Norge møter man lite tro, og tro er for mange bare en privat sak. Det syntes jeg er litt trist og gjør ar vi ignorer en viktig del av hva som er et menneske.

Nå som jeg bor på Madagaskar ser jeg enda tydeligere hvor lite vi nordmenn deler tro. Her deler man tro åpenlyst uten at det er noe rart. Det er veldig vanlig å se folk som går med klær som kanskje har er bibelvers eller tekst som for eksempel «Jesus Kristus døde for meg». Noe av det jeg kanskje syntes er noe av det kuleste er at på veldig mange busser så står det noe om tro. Mange busser har kanskje et bibelvers eller bare er fint sitat om tro.

Som kristen er det jo også veldig greit at man kan få litt åndelig påfyll hvor enn man er. (Det eneste man trenger å gjøre er å lese på busser eller klær rundt meg.)

«Sambatra aho fa alo-mino»
«Jeg er glad for at jeg har tro»

 

Det inspirer og utfordrer meg som kristen, fordi jeg ønsker å kunne dele tro med alle som de gjør med her på Madagaskar. Jeg ønsker at vi nordmenn skal tørre å utsette oss for tro. Jeg har størst av alt et ønske om å gjøre Jesus kjent for den han virkelig er. Jeg ønsker at folk skal se på Jesus som en kjærlig Gud og ikke dømmende og kjedelig.

«Jesosy irery ihany»
«Bare Jesus»

Jeg blir veldig inspirert til å dele tro når andre deler tro med meg. Kanskje om jeg blir flinkere til å dele min tro vil andre bli det også.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp