Tilbake til nms.no Connect Madagaskar
Meny
Last ned

Salama fra Madagaskar!

Etter over to uker på Madagaskar og mange nye inntrykk, er det på tide med en liten oppdatering!
Del Facebook Twitter E-post

Torsdag 3. oktober landet ti norske Hald-studenter, seks fra Connect (NMS) og fire fra Interact (Laget) på Madagaskar. Vi tilbragte et par dager i hovedstaden Antananarivo (Connect og Interact hos hver sin kontaktperson), og deltok blant annet på en 4 timer lang gudstjeneste med flere tusen mennesker. Vi var riktignok ganske heldige med at gudstjenesten startet halv åtte om morgenen den søndagen, istedenfor klokka halv seks som den vanligvis gjør.

Etter en ganske svingete biltur ankom vi Antsirabe, hvor vi nå har hatt gassisk språkkurs i 2 uker. Tidlige morgener, litt vanskelig gassisk-undervisning (men med god stemning i timene), varme solskinnsdager, litt pensumlesing, folkerike gater, turer til markedet, fellesmiddager, og relativt tidlige kvelder oppsummerer hverdagen vår de to siste ukene. Her i Antsirabe bor vi på et senter som heter Lovasoa Cross Cultural Competance Center, hvor det blant annet bor en del andre norske studenter som har praksisen sin her i Antsirabe.

Vi bor sammen i en leilighet alle seks jentene, med de fire guttene i leiligheten under. Det har vært veldig kjekt å bli enda bedre kjent de siste par ukene, og uenigheter har det vært få av. Jeg har spesielt blitt enda bedre kjent med min supre teammate Guro, som jeg ser veldig frem til å bo og jobbe med i Vohipeno om kun en uke!

Så nå er det bare å komme seg gjennom siste innspurt med gassisk-undervisning, og nyte de siste dagene med de andre Hald-studentene før vi drar hvert til vårt.

 

Lyst til å høre mer? Sjekk ut min og Guros Instagramkonto: @connectinginmadagascar

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp