Tilbake til nms.no Connect Hongkong
Meny
Last ned

Hvem er vi?

Vi er to jenter som går på linja til nms Connect på Hald internasjonale senter. Vi skal bruke utvekslingsåret vårt i Hong Kong, og vi ser virkelig frem til å bli kjent med kulturen og språket. Vi har en instagram som vi oppdaterer nesten hver dag som heter @nataiette, følg oss!!

Vi er da Natalia og Henriette. Vi er to veldig forskjellige jenter, fra veldig forskjellige steder i Norge. Jeg, Henriette kommer fra Akershus, men har brukt de tre siste årene med å studere idrett på internatskole i Framnes. Jeg, Natalia er fra Kristiansand og har bodd der så å si hele livet. Jeg har studert kunst design og arkitektur på Tangen. Sammen utfyller vi hverandre veldig fint, samtidig som vi er ganske like. Begge er vi også veldig interessert i mat, opplevelser og vi er veldig nysgjerrige på verden. Vi gleder oss til å dele alle opplevelsene våre med dere, og håper dere liker det vi deler!

Natalia og HenrietteExpand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp