Tilbake til nms.no Connect Hongkong
Meny
Last ned

Første dagene i HongKong

Nå har vi snart vært 2 uker her i Hong Kong! Disse ukene har bydd på mye forskjellig. Vi har for det meste fokusert på alt vi skal lære oss, møte nye mennesker og tilpasse og kulturen.
Del Facebook Twitter E-post

Det har vært mye vi har reagert på som vi synes er rart, men og mye som vi vil ta med oss tilbake til Norge! I de neste 6 mnd. skal jeg og Natalia jobbe gjennom NMS som samarbeider med ELCHK (The Evangelical Lutheren Church Hong Kong). Med ELCHK får vi være med å jobbe på et Youth Center hvor ungdommen kommer etter skoletid og både lærer mye nytt, men og har det gøy. Vår jobb her er hovedsakelig å hjelpe ungdommen og barna til å bli mer trygge på seg selv. I tillegg til jobben vår, har vi språkkurs en gang i uken på kantonesisk. Nei hou! ngo giu Henriette ;). Vi bor med en vertsfamilie som har en jente på 8mnd. og en hushjelp. Pga. de lange arbeidsdagene som er her, tilbringer jeg og Natalia mest tid med hushjelpen og ungen.

De første dagene våres brukte vi på å bli kjent med alle og vende oss sakte men sikkert til alt. Vi var med i kirken til familien vi bor med på søndagen. Det vi ikke visste er at å gå i kirken fort tar en hel dag. Etter kirken er det lunsj med alle som vil fra kirken som fort tar noen timer. Deretter er det å komme seg hjem. Vi bor med grensen til Kina, mens kirken vår er på Hong Kong øyen som er på andre siden. I tillegg til dette er det en stor demonstrasjon som foregår i Hong Kong for tiden som gjør det ekstra vanskelig å komme seg rundt, spesielt i helgene. Men vil er takknemlig for familien vi har her som passer godt på og følger mye med på hvor det skjer.

Videoen under er fra en dag vi hadde i sentrum av Hong Kong sammen med en norsk misjonær, Marit Rundberg. Selv om vi stor trives med å lære den nye kulturen her er det godt å ha en nordmann som forstår alt vi synes er merkelig her de første dagene.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp