Tilbake til nms.no Brasilblogg
Meny
Foto: Evy Torunn Nyvoll Last ned

Det begynner med ditt liv

Movimento Encontrão (ME) er navnet på samarbeidspartneren vår i Brasil. Dette er en fornyelsesbevegelse i den evangelisk-lutherske kirken (IECLB). På mange måter kan vi si at ME sin rolle i IECLB minner om hva NMS ønsker å være i Den norske kirke. En bevegelse som setter misjon på dagsorden og som utfordrer til å dele evangeliet og lære av hverandre i et verdensvidt fellesskap.
Del Facebook Twitter E-post

Movimento Encontrão (ME) sier om seg selv at de er en bevegelse av disipler som gjør disipler, slik Jesus gjorde. Dette har de gjort siden starten på 60-tallet og det er essensen av hva ME er.

En bevegelse av kvinner og menn opplevde kallet fra Gud som en personlig relasjon med Jesus og en forpliktelse om å være disipler som gjør disipler. De første prestene og lederne forstod at de måtte vokse sammen. De studerte ordet, delte liv og ba. De gikk sammen, dedikerte tid, styrket hverandre og vokste i troen. Slik sprang det ut av menighetene til inspirasjon, evangelisering, ledertrening og oppfølging. Smågrupper spredte seg i mange menigheter.

I dag er det store oppdraget fortsatt det samme. Smågrupper hjelper oss å leve ut kallet i våre menigheter.

Sammen med din lokale menighet, Kristus og hverandre ønsker vi å fortsette dette arbeidet. Innbydelsen er gitt.

I kjærlighet, med rett fokus og vilje til å betale prisen. Det begynner med mitt og ditt liv.

Vi ønsker å høre Guds stemme. La oss gå sammen! Og la oss beveges av han som beveger oss.

NMS støtter prosjekter i Movimento Encontrão med å utruste unge studenter og ledere for fremtidig tjeneste i kirken. Målet er å nå nye mennesker med evangeliet.

I videoen under kan du bli bedre kjent med Movimento Encontrão:

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp