Tilbake til nms.no Thailandblogg
Meny
Foto: Privat / PÅ HANDLETUR: Merete Hallen (seksjonsleder for Asia), Anne Storstein Haug (Thailand-misjonær) og Sunitra Tuangjaruwinai (feltkoordinator Thailand) Last ned

Gjenbruksglede ved Nådehjemmet

I Norge driver NMS Gjenbruk 52 gjenbruksbutikker som gir viktige inntekter til NMS' arbeid. Men også ved Nådehjemmet i Bangkok har en gjenbruksbutikk sett dagens lys.
Del Facebook Twitter E-post

Merete Hallen (seksjonsleder for Asia), Anne Storstein Haug (Thailand-misjonær) og Sunitra Tuangjaruwinai (feltkoordinator Thailand) er blant flere som med god samvittighet handler på gjenbruksbutikken ved Nådehjemmet i Bangkok.

Thailand-misjonær Anne Storstein Haug er blant personene som står bak ideen om å drive en egen gjenbruksbutikk ved Nådehjemmet. Inntektene fra salget er en kjærkommen inntekt for Nådehjemmet som gir kjærlighet og omsorg til gravide jenter i en vanskelig livssituasjon. Butikken drives av frivillige, som Patana. Hun gjør en flott innsats for å organisere den daglige driften.

Er du i, eller skal til Bangkok? Legg gjerne et besøk til Nådehjemmet og gjenbruksbutikken inn i kalenderen. Her kan du gå på skattejakt og samtidig støtte de lokale menighetenes diakonale arbeid.

Les mer om Nådehjemmet i dette blogginnlegget fra 2020.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp