Tilbake til nms.no Midtøstenblogg
Meny
Last ned

Nelly fra Egypt på disippeltrening i Sør Afrika

Nelly Waheeb er den første NMS støttede studenten fra Egypt ved Disippeltreningsskolen til Ungdom i Oppdrag i Muizenberg. Her forteller hun om seg selv og livet i Sør-Afrika.
Del Facebook Twitter E-post

Jeg heter Nelly Waheeb, jeg er 21 år gammel. I Kairo studerer jeg oversettelse, men nå har jeg tatt en pause for å gå på DTS. Jeg ønsker virkelig å vite mer om Gud, og å oppdage meg selv. Jeg vil både se verden og være til tjeneste. Derfor er DTS midt i blinken for meg. Jeg drømte lenge om at jeg ville være så nær som mulig til Gud for å kjenne ham og gjøre ham kjent.

Jeg liker kunst, sport, å lese og høre på musikk, og jeg vil gjerne lære nye ting. Men mitt daglige liv i Kairo er ganske krevende. Jeg bor hjemme hos foreldrene mine og er den yngste i søskenflokken. Å være yngst og samtidig jente betyr at jeg har det meste av ansvaret hjemme. Jeg lager mat og gjør mye annet husarbeid. Men da jeg fortalte familien min at jeg skulle dra til DTS i Cape Town, ble de overrasket, og de gledet seg fordi dette ville forandre livet mitt til det bedre.

Jeg ønsker å utvikle meg selv og jobbe for å gi mer til samfunnet. Jeg vil bruke alt jeg lærer og dele det med andre, spesielt med ungdommer på samme alder som meg, når jeg er tilbake fra Sør-Afrika.

Skolen er fantastisk, og livet er veldig behagelig. Jeg liker kjempegodt å være her, maten er god og det er fint å være sammen med mine nye venner. Den første uken fikk vi generell informasjon om skolen, samfunnet og landet og besøkte forskjellige historiske steder og museer.

Den andre uken snakket vi om å leve som et elsket menneske. Den tredje uken var fantastisk, fordi foredragsholderen Lindani snakket om hvordan man kan høre Guds stemme. Det var helt utrolig hvordan jeg lærte å høre Guds stemme og snakke med Gud. Lindani sa til meg at jeg er som Esther i Bibelen. Disse ordene gjorde at jeg følte meg spesiell og det gjør meg så glad. Denne uken har vi om Guds karakter og natur. Det er også utrolig spennende.  Hver uke drar vi dessuten ut for å være med barn.

Jeg skal til India og Namibia på 3-måneders «outreach» på slutten av kurset. Jeg er så spent! Jeg skal være sammen med det beste teamet og de beste lederne noensinne. Jeg lærer nye ting hver dag og ser hvor stor Gud er. Jeg takker for alt Han har gjort for meg. Jeg er så glad jeg er her. Takk Gud!

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp