Tilbake til nms.no Midtøstenblogg
Meny
Foto: Åslaug Ihle Thingnæs Last ned

Rita og Rana snart til Norge

For cirka atten år siden stod Rana, åtte år gammel, i studio hos SAT-7 i Egypt og var med i et av SAT-7 KIDS sine program. Jevnlig stilte hun opp i studio, og innimellom fikk hun også treffe Rita som var et av de faste voksne ansiktene i kanalen, men som den gangen hadde base i Libanon.
Del Facebook Twitter E-post

Rita Elmounayer, assisterende daglig leder i SAT-7, med base på Kypros

Om et par uker kommer begge to til Norge for å delta på NMS sin sommerfest. Rita Elmounayer er i dag assisterende daglig leder for SAT-7 og arbeider ut fra Kypros, og Rana Ghaly studerer sang og stemmebruk i København og jobber freelance med dubbing og musikk i Kairo.

Onsdag 28. juni kan du se og høre dem live i IMI-forum på møtet som starter klokka 19. Rita skal tale, og Rana  skal synge. Er du i nærheten av Stavanger den kvelden, så bør det ikke være spørsmål om hvor du skal gå!

 

 

 

 

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp