Tilbake til nms.no Midtøstenblogg
Meny
Foto: Bibelselskapet, Egypt Last ned

Etter pavebesøket

Det er få leiarar i verda i dag som verkeleg engasjerer fantasien vår og som er sett på som verkeleg gode rollemodellar. Difor var det forfriskande å ha besøk at ein upretensiøs argentinsk munk – ein som ikkje ein gong snakker eit språk me forstår - som klarte å fanga oppmerksomheten vår og påverka nasjonen vår. Pave Frans sin korte visitt kan ha vore eit historisk øyeblikk for Egypt og kanskje for heile verda. Berre tida vil visa.
Del Facebook Twitter E-post

Slik skriv generalsekretær i Bibelselskapet i Egypt, Ramez Atallah, i sin kommentar etter pavebesøket og fredskonferansen i Kairo. Les heile kommentaren her.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp