Tilbake til nms.no Midtøstenblogg
Meny

Midtøstenbesøk til Norge

Foto: Åslaug Ihle Thingnæs Last ned
NMS og flere samarbeidsmenigheter i Norge har i vår besøk fra Egypt. Like etter påske var leder for det diakonale senteret i Kairo, Beshay Halim, i Oslo og Stavanger, og i disse dager er det TV-kanalen SAT-7 som er her med sin Andrea Elmounayer.
Del Facebook Twitter E-post

Beshay Halim besøkte Østerås og Bøler menigheter i tillegg til å se innom i både barnehager og eldrehjem for å få ideer til sitt eget senter. En visitt hos generalsekretær Jeffrey Huseby ble det også tid til, se bildet.

Andrea Elmounayer fra SAT-7 KIDS arbeider først og fremst med skolefjernsyns-produksjonen «My School». I forbindelse med alle flyktningbarn som dropper ut av skolen, begynte SAT-7 for et par år siden å sende grunnleggende undervisning i arabisk, engelsk og matematikk. Andrea besøker både Oslo, Kristiansand og Stavanger, og i morgen, fredag, er SAT-7 i fokus på Jørpeland bedehus.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp