Tilbake til nms.no Kinablogg
Meny
Last ned

Ny biskop i ELCHK

Pastor Yau-chi Jackson Yeung ble søndag 27.august innsatt til ny biskop i ELCHK. Biskop Chun-wa Ben Chang takker av som biskop.
Del Facebook Twitter E-post

Søndag 27.august ble pastor Yau-chi Jackson Yeung innsatt til ny biskop i ELCHK (Evangelical Lutheran Church Hong Kong), og pastor Mei-Ying Leung som ny visebiskop. Innsettelsesgudstjenesten ble holdt i Truth Lutheran Church. Professor ved LTS (det teologiske seminaret i Hongkong) og tidligere biskop Dr. Nicholas Tai holdt preken.

 

Vi var flere internasjonale samarbeidspartnere fra ulike misjonsorganisasjoner som var til stede. Deriblant FELM (Finnish Evangelical Lutheran Mission) og Frelsesarmeen, samt ELCHK sine lokale partnerkirker. Det nye «Kirkerådet», den valgte delen av kirkeledelsen fra ELCHK menigheter, ble også innsatt. Frem til nå var det Chun-wa Ben Chang som har vært biskop, og den påtroppende biskopen har vært visebiskop.

Biskop Yeung under Asia-seminaret på NMS generalforsamling 2023 med en «magisk» andakt

Biskop Jackson Yeung var også i Norge som gjest under generalforsamlingen NMS hadde i sommer. Her fikk han en enda dypere introduksjon til hva NMS jobber med og hvordan vi jobber rundt hele verden. Den nye biskopen ble veldig interessert i hvordan NMS jobber med Use Your Talents. Han er også kjent for å bruke tryllekunster i sine andakter, og dette fikk vi se under en andakt under generalforsamlingen i Trøndelag under Asia-seminaret.

 

NMS ser frem til å jobbe sammen med biskop Yeung og visebiskop Leung i årene som kommer.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp