Tilbake til nms.no Kinablogg
Meny
Foto: Andreas Dirdal Kydland / BLIR PENSJONIST: Ole Jacob Grønvold, mangeårig misjonær i NMS, tar fatt på en ny tilværelse som pensjonist, kort tid etter hans 70-årsdag. Last ned

En misjonærbauta takker av

I en alder av 70 år har Ole Jacob Grønvold nylig tatt fatt på en ny tilværelse som pensjonist.
Del Facebook Twitter E-post

Den mangeårige misjonæren i Hongkong og Kina har jobbet 41 og et halvt år i NMS og besitter mye kunnskap som han gladelig deler.

– Jeg føler en stor takknemlighet til NMS som har latt meg leve ut mitt kall fra Gud – forkynne evangeliet for kinesere samt arbeide mange år i krets og region arbeidet i Norge. NMS har vært en veldig god arbeidsgiver. Mange givere har båret min familie og meg igjennom mange år, sier Grønvold.

Selv om 70-åringen kan se tilbake på en lang og innholdsrik yrkeskarriere, er han ikke helt ferdig med NMS. Framover skal han nemlig fortsette å bidra for NMS i en mindre stilling som frivillig i seksjon Asia.

Her skal han, blant annet, jobbe med et prosjekt sammen med NMS’ tidligere partnerkirke i Taiwan, Taiwan Lutheran Church (TLC). Den lutherske kirken i Taiwan, som i dag er økonomisk uavhengig fra NMS, ser nemlig til Norge og NMS når de i disse dager undersøker mulighetene for å utvikle en sterkere misjonsorganisasjon innen TLC.

– Nå er det på tide at vi yter tilbake i takknemlighet for alt vi har fått fra misjonærer fra Europa og USA. Målet er utvikle en sterkere misjonsorganisasjon innen TLC – og vi har allerede 12 internasjonale misjonærer i flere land, sier biskop Samuel Chang Fu-Min i TLC.

Vi ønsker Ole Jacob alt godt som pensjonist og gleder oss over å fortsatt ha en kunnskapsrik og dyktig person med på laget – nå som frivillig.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp