Tilbake til nms.no Kinablogg
Meny
Last ned

Kurs for fedre ble populært!

«Å bli mer aktiv som far har gitt meg høyere livskvalitet! Det overasket meg, faktisk!» sier Luo Wei (35) og smiler. Han er en av mange fedre i Beihai-kirken i Guangxiprovinsen som synes kurset han fikk være med på, har forbedret familierelasjonene og livet.
Del Facebook Twitter E-post

Et kurs for fedre var ett av seks små prosjekter som ble startet i 2021 under hovedtittelen: «Use Your Talents Diakonia». Dette kurset har sammen med andre kreative prosjekter vært med på å forandre menneskers liv på ulike måter.

Diakoni- en mulighet
I mange år var det ulovlig å drive diakoni i Kina. Siden 2005 har det blitt lettere å starte diakonalt arbeid, selv om kirkene og samfunnet opplever stadig flere restriksjoner på andre områder. Mange kirker har benyttet seg av denne muligheten, er lydige mot Guds ord og ønsker å være med å hjelpe de trengende i samfunnet. Gjennom «Use Your Talents Diakonia» gir NMS og vår partner Amity kirker opplæring i både det teologiske fundamentet og praktisk prosjektstyring og planlegging. Disse kursene skaper entusiasme for hva menighetene kan bidra med i sitt lokalsamfunn. Etter kursene arrangeres det hvert år også en konkurranse hvor 3 – 6 menigheter kan presentere en prosjekt- ide, der de kan vinne om lag 30 000 kroner for å starte et prosjekt. Denne lille finansieringen får liv i mange spennende prosjekter som blir bærekraftige og fortsetter å velsigne mennesker i mange år.

 

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp