Tilbake til nms.no Kinablogg
Meny
Last ned

Frelst 3: Glad selv om bena ble amputert

Om vi har bein å gå på, tenker vi ikke ofte over det. Å miste beina derimot, høres brutalt ut. Winnie hadde en tøff vei tilbake til troen sin. Hun gikk i kirken samme med døtrene sine og hadde det bra - men så valgte hun å flytte tilbake til Hong Kong.
Del Facebook Twitter E-post

Winnie forteller:
For ti år siden hadde jeg et godt liv sammen med mine to døtre i Canada. De var kristne, og jeg fulgte ofte med dem til kirken. De oppfordret meg til å la meg døpe, og etter å ha lært mer om Bibelen, ble jeg døpt. Så kom jeg tilbake til Hongkong, og gradvis følte jeg på at min tro ikke var ekte, jeg trodde ikke på Jesus med et sant hjerte, og troen ble borte.

Så for tre år siden fikk jeg en bakteriell infeksjon i leggene, og doktoren anbefalte amputasjon for å berge livet mitt. Min datter kom flyvende hjem fra Canada for å støtte meg. Jeg var full av angst, og jeg lovte at hvis operasjonen var vellykket, ville jeg tro på Jesus igjen.  Det gikk godt, jeg er frisk, og selv om jeg ikke har legger, har jeg livet mitt, og jeg har fått troen tilbake. Hver dag takker jeg Gud for at han har velsignet, beskyttet og hjulpet meg tilbake til tro.

Mine gode kristne venner i Mong Yan-kirken er til en uvurderlig støtte for meg. I dåpsgruppen  har jeg igjen fått se Guds storhet, satt meg dypere inn i Bibelens ord og lært å kjenne mer om Guds godhet. Mine venner her i kirken har hjulpet meg til å finne den ekte gleden.

 

Oversatt fra kinesisk av Marit Rundberg – tilrettelagt for NMS Web av Ole Jacob Grønvold

__________________________

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp