Tilbake til nms.no Kinablogg
Meny
Last ned

Jeg føler meg så mye bedre nå!

Tian Biqiu (田 必 球) er 70 år gammel og kommer ikke fra en kristen bakgrunn. Hun har nylig kommet i kontakt med en kirke i hennes nabolag. Hvordan skjedde det?
Del Facebook Twitter E-post

Denne kirken tilbyr enkle helsetjenester og gymnastikk, og det var noe Tian Biqiu hadde behov for! I første omgang var hun særdeles nølende i forhold til å besøke kirken da venninna hennes først inviterte henne. Etter å ha besøkt kirken, oppdaget hun derimot at de frivillige medarbeiderne i menigheten viste omsorg og kjærlighet. Hun ble veldig rørt av at de brydde seg om henne som et menneske, og var opptatt av hennes helse og velferd.

Etter å ha vært med på ulike aktiviteter i kirken, føler henne hun seg fysisk mye bedre og hun forteller at hun også føler seg elsket på en annen måte enn før.

Denne kirken i ZhiJiang fylke i Kina er bare en av mange kirker i Hunan og Guangxi provins som gjennom NMS prosjektet «Prakiskt Diakoni» har mottatt opplæring i hvordan de kan hjelpe fattige og trengende i sine nærmiljøer.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp