Tilbake til nms.no Kinablogg
Meny
Foto: Den nye Emanuel kirken i Nanning Guangxi og Guangxi bibelskole Last ned

Innvielse av Emanuel kirke – Guangxi, Sør-vest Kina

Gladmelding fra Nanning, Guangxi provins - Kina. Nytt kirkebygg er reist, innviet og tatt i bruk.
Del Facebook Twitter E-post

Kirkepresidenten i Guangxi Christian Council – Pastor Stephen Wong sendte meg dette brevet:

Kjære venner og medarbeidere. Fred være med dere i Kristus Jesus. Med stor glede vil jeg gjerne dele noen nyheter fra provins vår. Emanuel kirke har blitt innviet! Siden vi i april 2009 sendte ut det første nyhetsbrev med planene våre, har arbeidet tatt 7 år. I løpet av de årene har vi kjøpt land, fått kirken og skolen tegnet, bygd begge bygg og søkt samt fått offentlig godkjennelse på bruk.

Alt dette har NMS vært med på å be for og ofret til. Denne innsatsen kan ikke holdes adskilt fra alt det praktiske arbeidet som også har pågått. Nå står byggene der og er et vitne om at Gud er trofast og har støtte oss igjennom dette arbeidet. Jeg takker deg igjen for alle din omsorg, bønner, offer og deltagelse i disse to prosjektene – Emanuel kirke og bibelskolen vår. I tiden som kommer tror vi at Gud vil gjøre noe nytt her i vårt område som vil være til velsignes for menneskene i vårt land. La oss fortsette å vandre med Ham og la vårt arbeide vær det sterkeste vitnesbyrdet om Ham I vår tid.

Bildet over: Emanuel kirke t.v. Guangxi bibelskole t..h. De store tegnene på bibelskoletaket betyr: «Guangxi Kristne»

Historien fortsetter under bildet

Litt informasjon fra meg:

Bildet over: Fra innvielsesdagen i oktober,  innsiden av den store enkle og funksjonelle kirken i utkanten av Nanning by Guangxi provins.

Bildet under: Emanuel kirke fra – prosesjon inn i kirken

Bildet under 2: Emanuel kirke ny vinkel

Emanuel kirke ligger et sted du kanskje aldri har hørt om. Stedet er storbyen Nanning med 2 millioner innbyggere, provinshovedstad for Guangxi. Guangxi ligger ca. 650km Vest for Hong Kong og grenser mot Vietnam i sør og Yunnan provins i vest. Emanuel kirke ble innviet formelt i oktober 2016, men allerede tatt i bruk i 2015. Kirken har god plass med sine 2300 sitteplasser. Her har man bygd for framtiden.

Emanuel kirken er nabo til Bibelskolen i Guangxi – som stod ferdig i 2013. Det første kullet startet sine studier der sommeren 2013.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp