Tilbake til nms.no Frankrikeblogg
Meny
Last ned

Julefest i Créteil

På søndag den 16. desember arrangerte vi en tidlig julefeiring i menigheten vår. I vårt flerbruks-rom stod et vakkert juletre på plattformen, og salen ble snart fylt med glade og feststemte mennesker. Vår menighet er fortsatt ung, men folk her vet å mobilisere når det gjelder. Opp-pussingsarbeidet som ble startet for noen uker siden for å gjøre lokalene mer og mer tilgjengelig for alle har sikkert forårsaket oss noen problemer, men hvem bryr seg! Det som var viktig var å feire Jesu barnets fødsel.
Del Facebook Twitter E-post

Gudstjensten var et julespill som ble delt i to partier spilt av barna, både de små og de mellomstore. De små endret seg til engler. De to største spilte svært aldrende Josef og Maria, som husket tilbake to tusen år etter den store begivenheten i deres liv. En stor takk til dem alle for å på denne måten dele med oss av deres tro, deres entusiasme og deres smil og glede.

Julespill av barna i Créteil

Julespill av barna i Créteil

Menigheten deltok i alle delene i denne gudstjenesten gjennom mye sang og mye bønn.

Og selvfølgelig hadde vi lunsj etterpå, og som vanlig hadde alle brakt med mat. Vi pratet, lo og smakte på gleden av å være sammen som en sammensveiset stor familie. Dette er viktige sosiale stunder for menigheten vår, som hjelper oss å gå hånd i hånd i enhet. Må vår Herre fortsette å velsigne Créteils unge sogn på sin vei! Takk for din støtte og dine bønner!

Menighetssalen var full av festglade mennesker

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp