Tilbake til nms.no Frankrikeblogg
Meny

Kappes om å hedre hverandre

Ordene kommer fra Romerbrevet, kapittel 12, vers 10. Apostelen Paulus ønsket å formane sine medkristne om å løfte opp og rose hverandre. I misjonsarbeidet er det alltid ekstra hyggelig å rapportere om fremgang i arbeidet, historier som viser at arbeidet vinner fram. Og til Gud all æren. Uten Guds inngripen er vår vinning ingenting. Men Paulus så også viktigheten av å løfte fram hverandre, de som ofte står i et møysommelig arbeid gjennom mange år, med minst like mye motgang og nedturer som medgang. Og i dag vil jeg derfor hedre våre to misjonærer i Frankrike, Mary og Rafi Rakotovao, som har vært misjonærer for Det Norske Misjonsselskap i over to-tiår.
Del Facebook Twitter E-post

Som avslutning av Installasjons-gudstjenesten av Créteil menighet 30.september 2018, hvor menighetens aller første Menighetsråd ble installert, holdt lederen av den nye Menighetsrådet, Corinne Bitaud, en lengre takketale. Ja, for at Céteil har blitt en egen selvstendig menighet er virkelig et lagarbeid av dimensjoner. Så det var mange som skulle takkes og hedres, og det med rette. Men helt til slutt tar hun fram de to pastorene i menigheten, Mary og Rafi Rakotovao, misjonærer for NMS i Frankrike gjennom en årrekke. Og jeg vil bare føye meg inn i rekken og være med å hedre disse to pastorene, misjonærene, som har gjort og som fortsatt gjør en fantastisk jobb i Guds rike. Jeg vil gjøre det ved å gjengi det Menighetslederen sa.

Mary og Rafi Rakotovao, misjonærer og pastorer i Créteil

Mary og Rafi Rakotovao, misjonærer og pastorer i Créteil

«Før jeg avslutter, vil jeg takke våre to pastorer, Rafi og Mary, som fra begynnelsen har trodd på dette prosjektet, som har gjennomført det med utholdenhet, tilgjengelighet og dedikasjon, og som alltid har brakt oss, og som alltid bringer oss, støtte gjennom bønn og vitnesbyrd om en evangelisk tålmodighet. De har omsorg for hver enkelt, de vet å se vanskelighetene som muligheter, de ledet våre første skritt i denne unge menigheten og er for oss daglige gledelige vitner om Kristi kjærlighet gjennom deres ord og deres oppmuntringer, ved deres handlinger, og ved deres måte å være sammen med alle. Tusen inderlig takk til begge.»

Og fra NMS vil vi også si en inderlig takk for tjenesten dere utfører. Gjennom deres tjeneste gjennom mange år har dere begge fått vært, og skal fortsatt få være, en velsignelse for mange.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp