Tilbake til nms.no Frankrikeblogg
Meny
Last ned

Nå er det offisielt!

Menigheten vår mottok en veldig god nyhet for en tid tilbake. På den nasjonale synoden 10 til 13 mai 2018 i Lezay, ble menigheten vår i Créteil offisielt ønsket velkommen som en såkalt «association cultuelle» i den Forente Protestantiske Kirken i Frankrike (Église Protestante Unie de France). Vi er nå offisielt et selvstendig sogn innen den Franske Protestantiske Kirken, og L'Église protestante unie de Créteil er nå offisielt medlem av EPUdF-unionen.
Del Facebook Twitter E-post

Det var med mye følelser, glede og applaus at menigheten tok i mot kunngjøringen på gudstjenesten søndag 13 mai i Créteil.

Fra påskegudstjenesten i Créteil. Mary Rakotovao, pastor og NMS-misjonær i Créteil

Vi er dypt takknemlige ovenfor vårt søster-sogn Charenton for å ha satt i gang dette prosjektet, og ovenfor menigheten Le Marais for sin støtte ved å sende frivillige «misjonærer» som har bidratt og som fortsetter å være med og bære dette oppdraget sammen med oss. Vi er også takknemlige ovenfor kirken vår EPUdF – det reformert Regions-rådet i Paris, den Lutherske Inspeksjonen, den Nationale Koordinasjonen for Evangelisering- og Trosopplæring – som hele veien har støttet og fulgt Créteil misjonen gjennom styringsgruppen. Og en takk til NMS (Det Norske Misjonsselskap) for sin økonomiske støtte og menneskelige ressurser de har stilt til rådighet, og til alle personer og grupper som ber for menigheten vår.

Denne store begivenheten, at vi nå er offisielt etablert som et eget sogn, vil bli markert med en takke-gudstjeneste søndag 30. september.

Når vi ser tilbake fra januar 2014 til mai 2018 og ser fremgangen arbeidet har hatt, kan vi bare glede oss og erkjenner at dette miraklet ikke kommer fra oss, men fra Herren Jesus Kristus som elsker sin kirke og som har velsignet oss rikelig. Til Ham alene er æren!

 

På vegne av menighetsrådet

Mary og Rafi Rakotovao

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp