Tilbake til nms.no Frankrikeblogg
Meny
Last ned

Lovsangs akademia

NMS har i mange år støttet et ungdomsarbeid i Paris kalt Mission Jeunesse MIJI (ungdomsmisjon). Dette er et arbeid som har sitt utspring i den Lutherske Indremisjonen, som i dag er en del av den forente kirka; Église Protestante Unie de France (EPUdF).
Del Facebook Twitter E-post

Hver måned samler MIJI prosjektet ungdommer fra ulike menigheter og kirkesamfunn midt i Paris. Her har ungdommen et sted hvor de kan treffe andre troende, et sted de kan stille spørsmål og et sted hvor de både får vokse i sin tro og bli utfordret i sin tro. I tillegg til sosialt samvær, har Arnaud, pastoren og lederen for MIJI, en andakt eller undervisning i løpet av samlingen. Mens han underviser kan ungdom sende inn spørsmål på sms. Disse spørsmålene blir deretter vist på skjem og etter andakten, og sammen med Arnaud, forsøker man å svare på spørsmålene ungdommen bærer på gjennom diskusjon og samtale.

I år var et av målene i MIJI prosjektet å arrangere en lovsangs-leir i tillegg til de månedlige samlingene, hvor ungdom skulle få opplæring i dans, teater, sang, gitarspilling, trommespilling og videoproduksjon. Mer enn 50 ungdommer deltok på leiren, og sammen lagde de en video som jeg anbefaler dere å se.

Dansende ungdom på Lovsang Akademia MIJI (bilde hentet fra Youtube)

Dansende ungdom på Lovsang Akademia MIJI (bilde hentet fra Youtube)

En takk til Partnerne

 

Klikk på Youtubelinken for å se videoen:https://www.youtube.com/watch?v=fW6PR6RL370&feature=youtu.be

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp