Tilbake til nms.no Frankrikeblogg
Meny
Last ned

Generalforsamling i NMS France

For at NMS skal kunne jobbe i Frankrike har man måttet opprette en organisasjon, eller en «association», som man sier på fransk, som vi har kalt Agence NMS France. På mandag var det tid for den årlige lovpålagte generalforsamlingen i Agence NMS France, som ble avholdt hjemme hos organisasjonens president, Caroline Bretones. Fra venstre Mary Rakotovao, Jean-Claude Dibundu, Mateus Pereira, Rafi Rakotovao, Caroline Bretones og Elin Oveland
Del Facebook Twitter E-post

Den franske loven omkring frivillige og religiøse organisasjoner er ikke nødvendigvis så streng, men den er uhyre detaljert, og kan derfor være noe kronglete å orientere seg i. Men takket være erfarne NMS misjonærer som Mary og Rafi Rakotovao, og ikke minst med hjelp fra deres datter, Laura, så har Agence NMS France alt på stell. Og en gang i året samles man til Generalforsamling, innkalt av presidenten i organisasjonen Caroline Bretones, som stiller opp for NMS France på frivillig basis i tillegg til alle pastor-oppgavene hun har i menigheten Le Marais. Elin Oveland tar også turen fra Norge for å delta og bidra inn i diskusjonene omkring NMS sitt arbeid i Frankrike og for å være med på å godkjenne både budsjetter og regnskap fra året før. Jean Claude Dibundu har jobbet i NMS-støttede prosjekter i Paris-regionen i mer enn 30 år, og skal gå av med pensjon i slutten av desember dette året, men vil fortsette å ha et stort hjerte både for misjon og NMS sitt engasjement i Frankrike. Og ekstra flott var det dette året å ha med våre to nye brasilianske misjonærer som jobber blant studenter i Lyon: Mariana Erhardt og Mateus Pereira.

Budsjetter og regnskap ble godkjent, alle delte både fra sitt daglige arbeid og NMS sitt arbeid, og våre misjonærer og vår partnerkirke i Frankrike ble alle lagt fram for Gud i bønn.  En stor takk til alle som deltok.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp