Tilbake til nms.no Etiopiablogg
Meny
Foto: Lilyan Samir Hanna Last ned

Jeg har en fred i mitt hjerte til å dra hjem

"Jeg er lei meg for at alt forandrer seg så raskt og at vi må hjem igjen uten å gå på outreach. Men jeg vet også at jeg er klar til å dra tilbake til Egypt." Dette skriver Lilyan Samir Hanna fra Kairo som var på Disippeltrening ved Ungdom i Oppdrag basen i Sør-Afrika men måtte reise hjem på grunn av korona krisen.
Del Facebook Twitter E-post

Lilyan Samir Hanna fra Kairo

Lilyan Samir Hanna er fra Kairo. Hun skulle reist på DTS i fjor i september, men kunne ikke få fri fra universitetet. Det var hennes største drøm å reise i fjor, så hun var veldig trist da det ikke lot seg gjøre. Men heldigvis kunne hun reise til Cape Town i begynnelsen av januar 2020 for å bli med på DTS for å være der i tre måneders før ‘outreach’. Men det ble ikke noe ‘outreach’ på Lilyan. Skolen ble stengt på grunn av korona viruset og alle elevene sendt hjem. Skolen skal prøve å fortsette med kurs på nettet, men det er ikke sikkert om dette kommer til å fungere for Lilyan. Likevel er hun veldig takknemlig for støtten hun har fått av NMS.

Her er et brev fra henne:

Hei alle sammen i NMS! Skolen var virkelig fantastisk for meg, fra den første uken til den siste uken. Det var inspirerende å lære om Jesus og hva han har gjort for oss. I kirken har vi alltid lært om Jesus, men vi lærte aldri at han kom tilbake slik at vi kunne ha et forhold til Gud vår far og den hellige ånd. Jeg kan si nå at min tro har vokst i løpet av de få månedene jeg var på skolen. Jeg har lært å elske mennesker rundt meg og å respektere forskjellene og de forskjellige kulturene. Jeg har fått mange venner her. Jeg vet at vennskapet vårt vil vare evig! Jeg vet også at mitt hjerte for mennesker som ikke kjenner Jesus er knust akkurat som Jesu hjerte!

Nå er jeg lei meg for at alt forandrer seg så raskt og at vi må hjem igjen uten å gå på outreach. Men jeg vet også at jeg er klar til å dra tilbake til Egypt. Når jeg er hjemme i slutten av mars, skal jeg dele med familien, vennene og menigheten min hva jeg har lært her. Jeg spurte Gud om hva som skjer, og han satte denne store freden i mitt hjerte til å gå tilbake.

Når jeg tenker at jeg må forlate Muizenberg, har jeg mange følelser samtidig. Jeg føler meg trist, glad, spent og deprimert. Jeg føler meg hjemme her, det er mitt andre hjem og jeg kommer til å savne familien min her, og jeg var ikke klar for en så stor forandring. På den annen siden er jeg glad fordi jeg vil møte familien i Egypt og er spent på å dele opplevelsen min med venner. Jeg ønsker det beste for dere alle. La oss be sammen for denne verden.

 

Tekst: Lilyan Samir Hanna

Redigert av Mparany Rakotondrainy

Oversatt av Sophie Küspert-Rakotondrainy

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp