Tilbake til nms.no Etiopiablogg
Meny
Foto: U-Team Ethiopia Last ned

U-Team Ethiopia 2019 presenterer seg

Det har blitt en god tradisjon: Hver sommer kommer et team med norske ungdommer til Etiopia. Programmet i år er annerledes enn før på grunn av den politiske situasjonen i landet. Her kommer det en presentasjon av team-medlemmene. I neste artikkel vil de til å fortelle om det de har opplevd i Etiopia.
Del Facebook Twitter E-post
8 norske ungdommer - gruppefoto

Årets U-team Ethiopia

Jeg heter Susanne og studerer utviklingsstudier. Jeg var med til Etiopia med U-Team i fjor, og er årets reiseleder! Jeg liker å være kreativ og tegner eller maler gjerne på fritiden. Siden jeg var liten har jeg elsket å reise, og brenner fortsatt for å utforske verden og alle dens skatter. I år gleder jeg meg til å lære mer om Etiopia og den flotte kulturen. Jeg ser frem til å møte nye interessante mennesker og håper at vi får en god teamopplevelse.

Elias, 28 år gammel (mannen til Terese). På grunn av jobben min som mekaniker har jeg litt praktiske kunnskaper og ferdigheter. Jeg liker å fikse ting, men liker også veldig godt å møte mennesker. Jeg jobber som frivillig i forskjellige organisasjoner i byen der jeg bor, og jeg elsker å se etter det gode i mennesker, og støtte / hjelpe dem hvis jeg kan. Jeg ser frem til å møte dere og til å ha interessante samtaler om livet og kanskje om Gud. Hilsen fra meg!

Terese, 26 år (kona til Elias). Jeg elsker mennesker, jeg liker å jobbe som lærer. Fagene mine er samfunnsfag og naturvitenskap, jeg er interessert i bærekraft og miljøspørsmål og brenner for målene for bærekraftig utvikling. Ser frem til å lære nye ting og bli kjent med nye mennesker i juli!

Jeg heter Elisabeth, er 21 år, og studerer for tiden fysikk i Trondheim. Jeg gleder meg utrolig mye til å reise til Etiopia i sommer. Forventningene mine til turen er å få et innblikk i hvordan misjonsarbeid her foregår, få lære bort ett eller annet, bli kjent med herlige folk, og ikke minst få oppleve en annen og spennende kultur. Jeg er glad i musikk, og spiller fiolin. Ellers synes jeg det er veldig gøy med det meste av aktiviteter og leker, spesielt fotball.

Sveinung U. Tengesdal. Forventningene mine til turen er mange. Har aldri vært i Afrika før så det å få oppleve kulturen er nok det jeg er mest spent på. Gleder meg også til å utveksle tanker om tro og ikke minst se hvordan de praktiserer troen. Håper jeg får delt mine kunnskaper og erfaringer på skolen, og ikke minst ta i mot. Jeg er over gjennomsnittet interessert i musikk og sport. Av instrumenter har jeg trommer som hovedinstrument og er veldig glad i rytmer, noe jeg gleder meg til å få oppleve via dans og musikk. Av sport er jeg allsidig. Spiller aktivt volleyball hjemme i Norge og er veldig glad i de fleste ballsporter og aktiviteter. Gleder meg til å få besøke dere i Etiopia med U-Team.

Hei, jeg heter Arve og er 24 år. Jeg studerer til å bli lærer i matematikk og fysikk. Er glad i å bevege meg, tendenserer mot å være utålmodig, og er generelt en smilende og glad gutt. Er veldig glad i musikk, og har spilt gitar i mange år. Jeg gleder meg veldig til å oppleve både kultur og troslivet i Etiopia, og forventer å få mange flotte opplevelser og lærdommer som jeg vil bære med meg videre i livet.

Mitt navn er Bergitte. Jeg er en 19 år gammel jente som er ferdig med videregående til sommeren. Jeg har gått musikklinja og spiller fiolin. Musikk har vært en stor del av livet siden jeg var liten! Ellers er jeg glad i ungdomsarbeidet hjemme, hvor jeg er med som frivillig hver fredag. Jeg liker å reise og oppleve nye kulturer og gleder meg til å bli kjent med Etiopia! Jeg håper vi får opplevd mye gøy og spennende og blir kjent med mange kjekke folk.

Hei! Jeg heter Linda og er 25 år. Jeg er født og oppvokst i Norge, men har foreldre som kommer fra Etiopia. Jeg kan snakke litt amharisk, men veldig gebrokkent. Jeg har vært i Etiopia to ganger, sist i 2008 og gleder meg veldig til å se de nye forandringene. Målet for oppholdet mitt er å spre Guds kjærlighet, gjennom å videreføre ny kunnskap, arbeid og glede andre.

Tekst og foto: U-Team Ethiopia 2019

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp