Tilbake til nms.no Etiopiablogg
Meny
Last ned

Inner Wheel – aktive damer!

Inner Wheel er en verdensomspennende kvinneorganisasjon fordelt på 103 land. I Norge er det over 60 klubber. Disse har støttet NMS sitt helsearbeid i Etiopia i mange år. På lørdag møttes noen av klubblederne fra hele Norge ved Gardermoen. Jeg deltok på møtene på lørdag og søndag og gav informasjon om Safe Motherhood prosjektet.
Del Facebook Twitter E-post
Bildet viser 3 kvinner med en stor sjekk

Bjørg Kurszus, t.v., og Liv Elin Lewin overrekker en sjekk på 100 000 kr for Safe Motherhood prosjektet

Innsatsen til Inner Wheel klubbene er helt fantastisk: jeg fikk overrakt en sjekk på 100 000 kr for Safe Motherhood! Og nå har de allerede begynt med ny innsamling. Det er godt at klubblederne fikk ny informasjon om prosjektet, det som har skjedd de første 3 årene og hva som er planlagt i den neste fasen, fra 2018 – 2020. Mange kom med gode spørsmål til meg. Nå reiser de tilbake til sine klubber med ny entusiasme.

Prosjektet får også støtte av Sykepleiernes Misjonsring og jeg er glad for at daglig leder for Misjonsringen, Hilde Masvie Ydstebø kunne være med på foredraget mitt på lørdag. Hilde var selv misjonær for NMS i Etiopia i mange år og kjenner Blånildalen og prosjektlederen Desalegn. På bildet øverst er hun andre kvinnen til venstre.

bildet viser 3 damer

Eli Marie Herdickerhoff, i midten, kom ens ærend sammen med andre fra Skårer menighet til Gardermoen for å møte meg. Med på bildet er Ellen Salmelid.

Etter andre møtet på søndag traff jeg også en delegasjon fra Skårer menighet, med Eli Marie Herdieckerhoff i spissen. Skårer menighet har regelmessige misjonsmiddager hvor de hører nytt fra og ber for prosjektene og samler inn penger til både kvinne- og helseprosjektet i Etiopia. I tillegg strikker de også mange veldig flotte babyluer og noen babytepper til helseprosjektet.

Det er godt å ha gode støttespillere i Norge, som ber, strikker og gir penger til Safe Motherhood! Tusen takk!

Tekst: Sonja Küspert

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp