Tilbake til nms.no Etiopiablogg
Meny
Last ned

Hipp hipp hurra i Addis Ababa

17. Mai blir ikke bare feiret i Norge, men verden over. I Addis Ababa hadde vi en flott feiring ved Den Norske Ambassadørens residens. I år hadde vi for første gang et kor. Sophie dirigerte, og vi andre NMS damene var med og sang.
Del Facebook Twitter E-post
Bilder viser den norske ambassadøren til Etiopia, Andreas Gaarder og tre barn

Ambassadør Andreas Gaarder holder festtale på 17. mai med sønnen Tomas på armen

Tradisjonen tro var det stor fest for inviterte gjester ved Den Norske Ambassadøren om kvelden den 16. mai. Mellom 800 til 1000 fest- og bunadskledte mennesker møtte opp på det store og fine tunet. Det var en blandet forsamling fra mange land. Ambassadøren holdt en fin tale og koret sang to sanger, godt ledet av Sophie. Vi sang «Ja, vi elsker» trestemt, med stor innlevelse og dynamikk, og etterpå fikk vi god, norsk mat som laks, reker og fenalår og de som hadde lyst kunne svinge dansebeinet.

Selve 17. mai var barnas dag med leker, pølser og is – slik det skal være. To barn holdt en fin tale og koret sang en gang til. Vi gikk i tog på tunet og veivet med flagg.

Været var heldigvis på lag med oss. Det var grått og delvis styrtregn disse to dagene og nettene, men da vi feiret var det opphold, og på barnas dag strålte sola – for så å forsvinne bak regnskyer igjen etterpå.

Hipp, hipp hurra for Norge!

Tekst: Sonja Küspert

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp