Tilbake til nms.no Englandblogg
Meny
Foto: Carlisle Katedralen Last ned

Ungdomsutvekslingen med Carlisle er tilbake på sporet!

Der er ingen tvil om at Brexit skapte utfordringer for Ucrew-programmets utveksling med Carlisle, men nå er samarbeidet heldigvis i full gang igjen takket være en ny visumløsning
Del Facebook Twitter E-post
Time4God

Time4God

Takket være et samarbeid med organisasjonen Time4God, som lot oss benytte deres visumsrettigheter, er Ucrew-utvekslingen med Carlisle nå tilbake på sporet.

For det kommende skoleåret 2024/25 har Ucrew-programmet tre ungdommer som er klare til å dra til Carlisle i august. Her får de unge muligheten til å vokse både i tro og ferdigheter. Gjennom å bidra i menighetsarbeidet, opplever de personlig og åndelig vekst, og får samtidig verdifulle erfaringer som unge ledere og aktive deltakere i menighetslivet i England. Slike utvekslinger styrker deres selvstendighet, øker deres kulturelle forståelse og bygger internasjonale vennskap.

I skoleåret 2023/24 har Ucrew-programmet fire ungdommer i Carlisle. Disse ucrew’erne fikk også muligheten til å møte ungdom fra andre utvekslingsprogrammer, noe som utvidet deres horisonter ytterligere. Klikk på lenken under for å se en reportasje fra Carlisle om ungdomsutvekslingsprogrammene.

 

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp