Tilbake til nms.no Englandblogg
Meny
Foto: S. Smith Last ned

Da det sluttet for tidlig..

Vi har hatt ettåringer her i Cumbria i ti år nå; de fleste gjennom nms sitt ettåringsprogram Ucrew. Ettåringer som bringer med seg sine erfaringer, talenter og kunnskap, og, ikke minst, sin ungdommelige iver.
Del Facebook Twitter E-post

Så også i år. Vi har vært velsignet med 5 flotte unge damer som ettåringer, som hver for seg har beriket sine placements med sine gaver, sine vitnesbyrd, sitt tjenersinn og sin glede. Og så, denne siste uka, var det plutselig slutt.

Ettåringene våre har blitt kalt hjem til sine respektive hjemland, i tråd med nasjonale retningslinjer. Og selv om det er riktig å sende dem hjem, betyr ikke det at det ikke på samme tid er vanskelig.

Vi kommer til å savne klemmene, latteren som sitter så løst og de festlige misforståelsene som oppstår når det skal snakkes et andre- eller tredje språk! Vi vil savne engasjementet, villigheten til å være med og bidra, og omtanken for de rundt. Og vi vil savne hvordan de har inspirert oss andre til å enda mer søke Gud og tjene vår neste.

Bildet viser ettåringene i England 2019/2020.

Ettåringene våre.
Bak f.v: Lisa Marie Bredland, Sophie Zahl, Maria- Kristiina Luik.
Foran f.v: Sarah Nixon, Chao Yun Tiao.

Farvel for nå, kjære ettåringer! Dere vil bli dypt savnet! Men husk; #OnceAnInternAlwaysAnIntern !

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp