Tilbake til nms.no Englandblogg
Meny
Foto: Ukjent Last ned

Passion play

Del Facebook Twitter E-post

For et år siden fikk vi en forespørsel om vi ville være med og arrangere et arrangement kalt Passion Play i sentrum av Carlisle i år, lørdag før palmesøndag. Arrangementet skulle være økumenisk og felleskirkelig med forestilling, stands og ulike steder hvor folk kunne engasjere seg og det var et ønske at det skulle være tilbud til voksne så vel som ungdom denne dagen, hvor vi skulle lede ungdomsdelen. Det var fint som Network Youth Church å bli anerkjent på denne måten, men vi tenkte at det kanskje ikke ville være så mange ungdommer ute en lørdag formiddag i påskeferien, og ville derfor gjerne gjøre ting på «vår» måte.

I ungdomsarbeidet vårt liker vi best når vi får være «ute» og møte ungdommene der de er, og derfor tok vi utgangspunkt i det når vi planla ungdomsopplegget for Passion Play. Vi la derfor mer vekt på å prøve og engasjere ungdommene vi ville treffe på heller enn å bruke mye ressurser på å lage til en mini ungdomsklubb, og fikk derfor laget til 100 gaveposer med innhold vi tenkte kunne appellere. I posen hadde vi en powerbank med inskripsjonen «life to the full», med henblikk på Jesu ord i Johannes 10: 10, så om ikke annet ville ungdommene i alle fall få med seg det budskapet hjem. For å få gaveposen måtte ungdommene i gjennom en slags «sporlek», og slik fikk vi utnyttet tiden vi fikk sammen med ungdommene før de stakk videre. Vi hadde også besøk av et UTeam fra Ålgård i Rogaland denne samme helga, og det var flott å ha hjelp også fra dem i sporleken.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp