Tilbake til nms.no Englandblogg
Meny
Foto: Ukjent Last ned

Weekend med Carlisle- og Solway NYC

Den tredje helga i mars fikk ungdommer fra Carlisle NYC og naboprostiet; Solway NYC, muligheten til å bli med på en weekend til Knock. Weekenden var fylt med leker, aktiviteter, og viktigst av alt: glede og Gud!
Del Facebook Twitter E-post

På fredagen etter at vi hadde ankommet og rigget til, ble weekenden offisielt startet med en lek for hele gjengen. Ungdommene ble «Bibelsmuglere» og lederne «politi», men i stedet for ekte bibler smuglet de glow sticks. Grunnet det fantastiske engelske været var dette et godt valg, og armeen av sølete støvler som fylte gangen etterpå understreket dette. Reglene for leken ble glemt innen fem minutter var gått, men det var ikke så viktig. Etter leken var ferdig følte alle at de var del av teamet og weekenden fikk sådan en god start.

På lørdagen, etter en god natts søvn, noen aktiviteter og «tenkerom», ble ungdommene tatt med til Appelby sentrum hvor de fikk muligheten til å være med på en vid lek. Leken hadde oppgaver med alt fra å finne gatenavn til å skrive oppdiktede historier om de mystiske navnene de fant på slottsdøra. Etter leken var den lokale kirka full av våte, men glade ungdommer, som på trass av øsende regn hadde hatt det gøy! Dagen endte med teamleker som inkluderte huskeleker, biblequiz og en nerfgevær- konkurranse!

Søndag morgen var frokostbordet fullt av trøtte fjes. Denne tredje dagen inneholdt likevel flere aktiviteter og workshops, og selv om energinivået var lik null, var den siste dagen likevel en opplevelse!

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp