Tilbake til nms.no Englandblogg
Meny
Foto: Solgunn P. Smith Last ned

Julekalenderen

Det er blitt desember, julepynten er oppe i byen, og dagene telles ned. I år hjelper vi ungdommene våre å korte ned ventetiden med vår egen julekalender.
Del Facebook Twitter E-post

I de ulike ungdomsgruppene vi er involvert i har vi ungdommer som vi har blitt bedre kjent med, som trofast møter opp, og som viser interesse for det vi gjør. Vi tenkte derved at vi ville lage vår egen julekalender nettopp for disse ungdommene, hvor vi kunne investere litt ekstra i dem, oppmuntre dem og utfordre dem.

Kalenderen inneholder ulike kategorier; vi har noen YouTube- klipp som forteller om julens budskap og julens verdier (deriblant denne, som har bragt fram tårene hos flere av oss), vi har sitater fra kjendiser som uttrykker sin tro, vi har sitater fra sanger, vi har personlige oppmuntringer til hver av dem, vi har utfordringer til å hjelpe dem å uttrykke generøsitet, og, ikke minst, vi har juleevangeliet. Samtidig har vi en chat gående med dem hvor vi reflekterer og utfordrer dem om dagens «luke».

Til nå har vi fått overveldende positive tilbakemeldinger fra ungdommene, og gode, og reflekterte svar på spørsmålene vi har stilt dem i chatten. De synes også å sette veldig stor pris på de personlige oppmuntringene de har fått, som viser at det ikke tar så mye for å bety noe for disse ungdommene.

Måtte Immanuel; han som er Gud Med Oss, bli synlig for ungdommene våre denne advent!

 

 

 

Tekst: Solgunn P. Smith

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp