Tilbake til nms.no Englandblogg
Meny
Foto: ukjent Last ned

Ablaze

For noen uker siden var noen av ettåringene våre med på Ablaze lakeside. Men hva er egentlig Ablaze?
Del Facebook Twitter E-post

Vi lar Katarina, ettåringen vår fra Estland, fortelle:

Ablaze var en fantastisk event hvor rundt 70- 80 ungdommer tilbrakte dagen sammen og fikk gjøre mange kjekke aktiviteter som zip line, hobbyaktiviteter og raftbygging. I tillegg var det selvfølgelig også god mat og fantastisk tilbedelse! Vi fikk høre historien fra det Nye Testamentet hvor Jesus ber Peter om å gå ut av båten, og hvordan vi som kristne også kan gå ut i tro.
Jeg hjalp til med raftbyggingen. For det meste instruerte og veiledet jeg teamene slik at raftene deres kunne i det hele tatt flyte. Dette gjorde at jeg måtte holde meg på land, som betydde at jeg holdt meg forholdsvis tørr. Når raftene var bygget ferdig, konkurrerte to og to lag om hvem som først kunne nå en stor badeand som lå og fløt utpå vannet. Alt gikk bra, og alle som satte seil kom seg tilbake til land igjen (noen våtere enn andre).

En siste ting å nevne om dagen er været. Det PLASKET ned da vi først kom. Noen veier var til og med oversvømt. Det så ikke ut til å ville bli en god dag, men Gud velsignet oss og akkurat da det var meningen vi skulle starte, klarnet det og ble perfekt! Alt i alt en fantastisk event jeg var glad for å få være en del av.

Bildet viser to av ettåringene 17/18 til England, som er med som ledere på et ungdomsarrangelemt kalt Ablaze

 

Ettåringen vår, Daphne, fra Taiwan var også med på Ablaze. Her er hva hun forteller:

Ablaze er en event for ungdommer, arrangert i samarbeid av flere lokale kirker. Kirker som virkelig bryr seg om ungdommer og vil gjøre noe for dem. Stedet hvor vi var var godt egnet for aktiviteter, lek og moro, og jeg likte at ungdommene selv kunne velge hva de ville gjøre, samtidig som de hadde muligheten til å bli kjent med nye folk.

Det er ikke alle steder i verden en kan ta inn og nyte landskapet og naturen slik som her, derfor var jeg så glad for å få være ute i Guds vakre natur.

Under eventen hjalp jeg til med lekene, selv om jeg ikke kunne alle reglene på forhånd. Lekene var slik at ungdommene fikk både utfordre seg selv og arbeide sammen mens de sprang og lette, alt i rammen av denne fantastiske naturen. Det gjorde meg glad å se at alle prøvde sitt beste!

Ablaze er en veldig avslappet event, og jeg vil takke alle som var med og hjalp til! Leken, maten, bålet, tilbedelsen og andakten; alt var flott!

Min bønn er at alle ungdommene som var der skal få kunne kjenne Gud enda bedre.

 

Tekst: Katarina Kaleininkas og Daphne Hwang, oversatt av Solgunn P. Smith

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp