Tilbake til nms.no Englandblogg
Meny
Foto: Andreas Granerud Last ned

Ablaze Now

For to år siden startet Network Youth Church den årlige samlingen "Ablaze Now". "Ablaze Now" som skulle være en samling for alle ungdommene man er i kontakt med i Carlisle bispedømmet, helt nord i England.
Del Facebook Twitter E-post

For få år siden mente man å være i jevnlig kontakt med omtrent 50 ungdommer i hele området innenfor Church of England. På Ablaze Now 2016 var over hundre ungdommer samlet til en dag med spennende aktiviteter som trylling, fotball og ikke minst seminarer om «Hvem er denne Jesus egentlig?». Noe av tanken bak Ablaze Now er at ungdommene skal se at de ikke er alene om å være kristen da de fort kan føle det slik når man kommer fra ganske små steder og sjelden kjenner mange andre de kan dele troen med.

I 2017 skal Ablaze Now skje mer lokalt, noe som betyr at i stedet for en stor samling så blir det nå mange samlinger rundt om i bispedømmet. Vi tror at nå som ungdommene kjenner til konseptet, vil de ta med seg vennene sine og det er lettere å få dem med om det skjer noe i nærområdet deres. Det blir spennende å følge dette arbeidet som NMS er en del av videre.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp