Tilbake til nms.no Brasilblogg
Meny
Last ned

Studentarbeidet i Lyon bærer frukt

NMS støtter flere misjonærer du kanskje ikke har hørt om. Mariana og Mateus er to av dem.
Del Facebook Twitter E-post

De bor i Lyon i Frankrike og leder et studentarbeid i byen. Strategisk har de tatt i bruk et kulturhus som ligger nær studentboligene. Slik kan de lettere komme i kontakt med studentene. De siste månedene har vært intense, men vissheten om at evangeliet når ut, har gitt dem fornyet styrke.

Alpha kurs – A Plus-gruppe

Nylig har Mariana og Mateus fullført Alpha-kurset med A Plus-gruppen som består av universitetsstudenter og unge fagfolk. Fremdriften de har hatt siden kursstart er imponerende. Det er ganske vanlig å ha mange besøkende på Alfamøtene. Nå har de klart å få de fleste av disse som kommer for første gang til å fortsette. Misjonærene har lyktes med å skape en så innbydende atmosfære at de unge selv inviterer med sine venner. Til og med ikke-kristne kommer ofte.

Croissant- og kaffegudstjeneste

Mariana og Mateus har brukt mye tid på å involvere seg i ulike menigheter for å knytte forbindelser mellom studentarbeidet og lokalmenighetene. De har startet opp med en såkalt croissant- og kaffegudstjeneste i nabolaget i øst Lyon hvor de bor. Selv om det ikke er en offisiell gudstjeneste, er misjonærene der for å dele sine vitnesbyrd og hjelpe kirken til å være kirke!

Det er så mye mer som kan og må gjøres. Ikke desto mindre høster Mariana og Mateus allerede fruktene av sitt arbeid og opplever at evangeliet når nye mennesker. Et eksempel av stor betydning er feiringen av dåpen til en person som deltar i ungdomsgruppen. Han kommer fra en muslimsk bakgrunn, men bestemte seg for å bli kristen. All ære til Gud for det!

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp