Tilbake til nms.no Brasilblogg
Meny
Foto: NMS-info Last ned

Ny direktør ved Fatev

Renato Raasch er innsatt som ny direktør ved det teologiske fakultetet Fatev i Curitiba.
Del Facebook Twitter E-post

Innsettelsesgudstjenesten ble ledet av kirkepresidenten i Den evangelisk lutherske kirken i Brasil (IECLB), Silvia Beatrice Genz. Til stede var også kirkens visepresident, styreleder ved Fatev, leder i Missão Zero, andre representanter, studenter og familie.

I sin preken sa Renato blant annet følgende:

«Vi er alle pilegrimer. Vi er i konstant bevegelse, vi går fra ett sted til et annet, utvider vårt handlingsrom og utfordrer vår komfortsone. Men vi har ikke makt til å stoppe jorden. Uansett hva vi gjør, fortsetter den å snurre, forvandle oss og bli forvandlet. Vi kan ikke stoppe denne konstante transformasjonen, men vi kan påvirke den ved Jesu Kristi evangelium. For mens vi går etterlater vi våre spor i landskapet. Kirken er også i konstant forvandling fordi den er en levende organisme. Det er opp til oss å bruke tiden vi har fått og å følge Guds stemme på denne vandringen.»

Renato Raasch er utdannet prest ved EST (Escola Superior de Teologia) i São Leopoldo, Brasil og har doktorgrad i Det Nye Testamente fra Universitetet i Göttingen, Tyskland. Han er gift med Ligia som har vært Ucrew for NMS i England. De siste årene har Renato arbeidet som prest i menigheten Nova Esperança i Curitiba. Renato overtar ledelsen ved FATEV for en fire års periode.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp