Tilbake til nms.no Brasilblogg
Meny
Last ned

Vida Plena – å elske verden slik Jesus gjorde

Vida Plena er et samarbeid med NMS, misjonsorganisasjonen Missão Zero og Martin Luther-fellesskapet i Brasil. Hovedformålet til Vida Plena er å skape et godt forhold mellom kirken og innbyggerne i Pestano-området i Pelotas, en by i den sørlige delen av Brasil.
Del Facebook Twitter E-post

Dagliglivet i Pestano bærer preg av fattigdom, kriminalitet, urettferdighet og narkotikamisbruk. Siden 2014 har de frivillige i Vida Plena vist nestekjærlighet i praksis gjennom kunst, musikk, matlaging og undervisning i miljøvern.

Vida Plena har også fått med seg lokale ledere som har organisert frivillige ativiteter for innbyggere i de fattige bydelene Pestano og Getulio Vargas. Akkurat nå pågår disse aktivitetene: matlagingsverksted, litteraturklubb for barn, fotballskole og taekwondoklasser.

Du kan lese mer her: Levende misjonal kirke i Pestano, Brasil

 

Se gjerne også filmen under.

Den er på portugisisk med engelsk teksting og viser hva slags aktiviteter senteret tilbyr i nabolaget.

 

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp