Tilbake til nms.no Thailandblogg
Meny
Last ned

Fordi det handler om å dele

Misjon er å være kirke alle steder og i alle land. Det kan være spennende når ulike kulturer og språk møtes.
Del Facebook Twitter E-post

I nordøst-Thailand jobber misjonærene Jeed og Olav i to lokale menigheter, og har startet søndagsskole, lørdagsklubb og ungdomsgruppe. Nå på fredag og lørdag skal ungdomsstyret ha ansvar for en minileir og i mars skal det være en mini-Impuls-leir. Nesten alle ungdommene er nye kristne, foreldrene deres er ikke kristne og de har blitt døpt som ungdommer. I kirka vi jobber ble 20 mennesker døpt i fjor, både barn, ungdommer, voksne og gamle. En paviljong på påler uti en dam er snart ferdig bygget. Der kan barna og ungdommene være når den er ferdig. Det blir kjekt med et eget sted. For mange plasser er ikke det en selvfølge, å ha et eget sted å være. Misjon er noe kirka gjør, fordi troen handler om å dele, dele av det gode vi har fått.

Se videoklipp her:

https://photos.app.goo.gl/K9kRDbuq5JfpfoMn6

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp