Tilbake til nms.no Thailandblogg
Meny
Last ned

Enhet skaper vekst?

Lederen for seminaret til den lutherske kirken i Thailand, Taweep Oiwan; og misjonærene Olav Skjerpe og Knut Hallen deltok 14. september på en konferanse som samlet fra hele bredden av protestantiske kirker i Thailand.
Del Facebook Twitter E-post

De tre hovedparaplyene er: Church of Christ in Thailand (hovedsaklig presbyteriansk med med støtte fra USA og Sør-Korea), Baptistene og Evangelical Fellowship in Thailand. NMS sin partnerkirke ELCT hører til i den siste gruppen som samler alle mindre og mer frittstående kirker.

Det er virkelig lovende at det nå ser ut til å være økende samarbeid med et felles mål om å nå videre ut i alle de 77 distriktene i Thailand som samlet teller ca 66 millioner mennesker. Det foroverlente målet som det protestantiske fellesskapet har satt seg oppsummeres i 111, se bildene: Fra ca 500 tusen kristne til 1 million. Fra 6000 menigheter til 10 tusen. Fra 5000 menighetsledere (ulike benevnelser: evangelister/pastor/prest) til 10 tusen ledere.jfr.historisk statistikk fra 1978 på bilde nr.2
Deadline er 2028 som markerer 200 års jubileet for protestantisk kirkelig tilstedeværelse i Thailand (1828-2028).

For å nå dette målet løftes det frem 5 aspekt med tilhørende ressursgrupper:
1. Bygge disipler
2. Evangelisering
3. Media – Digital formidling
4. Menighetsutvikling og planting
5. Forskning

Vær med å be om at dette felles kirkelige målet kan bli virkelighet ved Guds nyskapende Ånd!

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp