Tilbake til nms.no Thailandblogg
Meny
Last ned

Workshop med kirkestyret

24.-26. mars hadde NMS og FELM workshop med kirkestyret i Den evangelisk-lutherske kirken i Thailand
Del Facebook Twitter E-post

Det ble både tårer, erkjennelse og grunnlag for videre utvikling i løpet av disse tre dagene.

Karianne Salte Moen, NMS sin økonomileder, underviste om økonomistyring på en forbilledlig måte. Hun maktet å forklare grunnleggende og presserende ting enkelt og forståelig. Olli Pitkanen, FELMs regionale leder, holdt en workshop om både fortid, nåtid og fremtid. Det skapte stort engasjement. Til slutt hadde Knut Hallen en introduksjon av det bibelske grunnlaget for «Use your talents»-tilnærmingen. Alle medlemmene av kirkestyret fikk hver sin bok «UYT-Asia» som Hong Kong-misjonær Marieke Rhode Kristoffersen har vært hovedredaktør for. Denne ønsker vi etterhvert å få oversatt til thai som et ledd i å så dette tankesettet inn i kirken på alle plan. Kirken gir også uttrykk for at de ønsker å komme videre i prosessen med å bli selvfinansiert (ca 10 av 30 menigheter er det pr.nå) og da kan UYT være et nyttig verktøy.

På kvelden var det god stemning med et bredt spekter av sanger fra Beatles til lovsanger på thai, energisk ledet av distriktsleder Onchan Phuyafa og FELMs regionale leder Olli Pitkanen.

Alt i alt en samling med lederskapet i kirken og de to største partnerne som absolutt gir håp for fremtiden.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp