Tilbake til nms.no Thailandblogg
Meny
Last ned

Inspirere og oppmuntre

Del Facebook Twitter E-post

Noe av det viktigste jeg gjør på pendlerturene er kanskje å vedlikeholde relasjoner vi har bygget opp over mange år, oppmuntre og inspirere. Jeg har brukt noen dager sammen med en av leklederne, som er trent gjennom lekmannsopplæringen NMS har støttet i mange år. Hun er nå leder for et lite prekensted i nærheten av byen Khemmarat nordøst i Ubon fylke. Arbeidet fokuserer på barn. Sammen her på bildet er også lederen av ungdomsstyret i dette distriktet av kirka. Han er nettopp ferdig på videregående skole, og skal studere videre på universitet. Han har gjort en flott innsats som leder av ungdomsstyret gjennom mange år.

Tekst og bilde: Prakaikaew Phochan

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp