Tilbake til nms.no Thailandblogg
Meny
Foto: Olav Skjerpe Last ned

Vennskap menigheter imellom

For andre gang får Barnas kirke i Ubon-provinsen besøk fra vennskapsmenigheten i Hongkong
Del Facebook Twitter E-post

Barnas kirke i Nordøst-Thailand har en vennskapsmenighet i barnemenigheten i Amazing Grace Lutherske kirke i Hongkong. I august i fjor var en gruppe på fem fra Hongkong på besøk, og det ble arrangert workshop om kirke for barn. I dag (15. april) kom en ny gruppe på 11 fra samme menighet på besøk, og samtalene om hvordan drive en kirke for barn fortsatte.

Gjestene fra Hongkong hadde også aktiviteter, leker og sanger for barna på engelsk, kinesisk og thai. Det ble en flott dag for barna, selv om det var stekende varmt. I morgen skal gruppa være til stede på gudstjeneste i Phibun kirke, og i uken som kommer skal de besøke flere andre menigheter i distriktet.

Foruten å ha en egen barnemenighet, har Amazing Grace lutherske menighet i Hongkong hatt stort fokus på smågrupper i menigheten, noe som har ført til en veldig endring og vekst de siste de siste tiårene. I dag har menigheten tre hundre medlemmer som alle deltar på smågrupper i løpet av uken. Av disse kommer rundt hundre fast på søndagens gudstjeneste. Presten i Amazing Grace kommer til Thailand på mandag. Han er mentor for to av prestene i Ubon-distriktet som også er i vekst, Phibun og Kok Noi menigheter. På onsdag skal presten, Chow Fai, ha seminar for alle lederne i distriktet om nettopp mentoring.
Tekst: Olav Skjerpe

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp