Inspirere og oppmuntre

Noe av det viktigste jeg gjør på pendlerturene er kanskje å vedlikeholde relasjoner vi har bygget opp over mange år, oppmuntre og inspirere. Jeg har brukt noen dager sammen med en av leklederne, som er trent gjennom lekmannsopplæringen NMS har støttet i mange år. Hun er nå leder for et lite prekensted i nærheten av byen Khemmarat nordøst i Ubon fylke. Arbeidet fokuserer på barn. Sammen her på bildet er også lederen av ungdomsstyret i dette distriktet av kirka. Han er nettopp ferdig på videregående skole, og skal studere videre på universitet. Han har gjort en flott innsats som leder av ungdomsstyret gjennom mange år.

Tekst og bilde: Prakaikaew Phochan

Les innlegget →

Samling for lekledere i dag

I dag er den månedlige samlingen for lekledere i Ubon by. Det er 18 frivillige som tjenestegjør i sine lokalmenigheter. En gang i måneden samles de til fellesskap og undervisning.

 

Les innlegget →

Pendler til Thailand

Jeg er nå i Thailand i en måned, for å følge opp prosjektene Barnas kirke og Lekmannsopplæring. Jeg har hatt flere møter med leder av distriktet, Kaew. Vi har jobbet med regnskap og gjort ferdig arbeidet med to nye prosjektsøknader. Her er vi nettopp ferdig med å skrive prosjektsøknadene…

Les innlegget →

Følg
blogg

Få varsel om nye blogginnlegg på e-post.


Expand Lukk Søk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp