Tilbake til nms.no Spania-blogg
Meny
Last ned

Feiring av transformasjon: Den årlige retreaten til det kristne arabiske fellesskapet i Spania

I juni samlet det kristne arabiske fellesskapet i Spania seg for en dypt berikende og transformerende opplevelse—deres årlige retreat. I år kom nesten 70 deltakere fra hele Spania og også fra andre deler av Europa sammen for tre dager med åndelig vekst, fellesskap og et fornyet fokus på å leve ut sin tro i verden.
Del Facebook Twitter E-post

Temaet for retreaten, som var sentrert rundt Romerne 12:2, «La dere ikke lenger prege av den nåværende verden, men la dere forvandle ved at sinnet fornyes,» ledet deltakerne på en mektig reise. Veiledet av hovedtaleren, ble de utfordret til å reflektere over hva det betyr å leve som mennesker forvandlet av Guds Ånd, i stedet for å bli formet av kulturen rundt dem. Hans undervisning oppmuntret hver enkelt til å omfavne denne fornyelsen daglig, og å se verden og deres egne liv gjennom Guds nåde og sannhets øyne.

Lovsang var en viktig del av retreaten. Sammen løftet deltakerne sine stemmer i sanger av tilbedelse, og priste Herren med en følelse av enhet og glede. Lovsangsstundene ga øyeblikk av dyp forbindelse med Gud og med hverandre, og styrket deres bånd som en åndelig familie. Atmosfæren var fylt med liv og energi, ettersom mange av deltakerne—flere hadde reist lange avstander—kom med åpne hjerter, ivrige etter å møte Herrens nærvær.

Det som gjorde denne retreaten spesielt minneverdig var den aktive deltakelsen fra menighetsmedlemmene. Mange stilte opp for å hjelpe til med planlegging, forberedelser, og til og med å lede ulike aspekter av arrangementet. Fra vertskapet som ønsket gjestene velkommen, til de som tok hånd om logistikk, spilte hver person en avgjørende rolle. Dette engasjementet skapte en dyp følelse av tilhørighet og eierskap, da alle tok ansvar for å gjøre retreaten til en meningsfull opplevelse for alle involverte.

I løpet av disse få dagene møtte deltakerne ikke bare den levende Gud, men så også hvordan Gud virker gjennom hver enkelt. Liv ble berørt, relasjoner ble styrket, og menigheten ble beriket. Det var mer enn bare et arrangement—det var et glimt inn i kraften av en forvandlet, enhetlig Kristi kropp som kommer sammen for å elske, tjene og vokse i tro.

Menigheten er begeistret over å fortsette å dele flere historier om hvordan Gud beveger seg blant dem, forvandler hjerter, bygger relasjoner og utvider sitt rike i Spania og utover. La oss fortsette å be for dette arbeidet i Spania.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp