Tilbake til nms.no Spania-blogg
Meny
Last ned

Barne- og ungdomsretreat: En tid for vekst og fellesskap

Under den årlige retreaten for det kristne arabiske fellesskapet i Spania var det ikke bare de voksne som fikk oppleve en tid med åndelig fordypning og fellesskap. Samtidig som de voksne var samlet, deltok over 40 barn og unge på sin egen retreat, arrangert parallelt med hovedarrangementet. Dette gjorde det mulig for de voksne å fullt ut engasjere seg i sitt eget program, vel vitende om at barna og ungdommene hadde en meningsfull opplevelse på sin egen samling.
Del Facebook Twitter E-post

Barn og unge fra hele Spania, og noen fra andre europeiske byer, deltok på denne retreaten. For mange av dem var det første gang de hørte budskapet om Jesus, noe som gjorde samlingen til en helt spesiell anledning. Retreaten ble en vakker mulighet for disse unge hjertene til å møte Gud på en dyp og meningsfull måte, og til å lære mer om hva det vil si å leve i troen.

Gjennom hele helgen var programmet fylt med spennende aktiviteter som workshops, samtaler, håndverk, leker og mye mer. Temaet for retreaten var «Hvordan bli den beste versjonen av oss selv for å bli Ustoppelige (eller ‘Imparables’)»—et tema som oppfordret de unge til å omfavne det potensialet Gud har lagt ned i dem, for å bringe hans lys til verden og stå fast i deres sanne identitet i Kristus.

Disse dagene var ikke bare morsomme og lærerike, men også dypt berikende og styrkende for alle involverte. Gjennom samtaler og aktiviteter fikk barna og ungdommene en større forståelse for sin verdi i Guds øyne, og ble oppmuntret til å leve ut troen i hverdagen.

Denne retreaten for de yngre medlemmene av den arabiske kirken er en påminnelse om hvor viktig det er å investere i den neste generasjonen. Når vi ser hvordan Gud beveger seg blant disse unge, fylles menigheten med håp for fremtiden. Flere historier vil bli delt om hvordan Gud virker i hjertene til disse unge troende, og hvordan de vokser i tro og fellesskap.

La oss fortsette å be for dem, at de må vokse seg sterke i sin tro og bli ustoppelige lysbærere for Guds rike!

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp