Tilbake til nms.no Madagaskarblogg
Meny
Foto: Margrethe Reve Brandsæther Last ned

Avskjed fra Rova og Tovo

Misjonærene Rovasoa og Ratovohery avslutter nå sin første periode i Thailand. Ekteparet skal studere to år i Canada.
Del Facebook Twitter E-post
bildet viser Dr Rova som undersøker en pasient

Dr Rova gjorde mange husbesøk og hjalp de syke.

Misjonærene Rovasoa og Ratovohery avslutter nå sin første periode i Thailand. Utsendt av Den gassisk-lutherske kirke, med støtte fra NMS, har de gjort en enestående innsats i Thailand de siste ni årene. Deres integritet, tilpasningsdyktighet og formidlingsevne har begeistret mange. De har satt seg i respekt både i kirken i Thailand og hos andre misjonspartnere. Ikke minst har de hatt en fantastisk inngang blant minoritetsfolket Loa i fjellområdet Nan, mot grensen til Laos, nordøst i landet.

bildet viser to menn, en prest og en lekmann

Tovo feirer nattverd med menigheten.

Nå skal ekteparet studere to år i Canada, og dattera Grace skal begynne på en engelskspråklig skole. Legen Rovasoa vil videreutdanne seg innen helsefaglig administrasjon, mens presten Ratovohery ønsker å ta en master innen pastoralpsykologi. De er på ingen måte ferdige med sin tjeneste i Thailand. De planlegger å fortsette som misjonærer etter to års studier.

 

Vi takker ekteparet for godt samarbeid så langt og ønsker dem alt godt for studiene i Canada.

Historien fortsetter under bildet

Bildet er tatt i anledning en avslutningsmarkering for ekteparet. Foran fra venstre: Ratovohery, Grace og Rovasoa. Bakerst fra venstre: Elin Knudsen (studiekoordinator), Darunee Tipvarakankoon (studiekoordinator), Chanda Saiyotha (biskop i Den evangelisk-lutherske kirke i Thailand), Knut Hallen (misjonær i Thailand), Dag Johannessen (tidligere Thailand-misjonær) og Margrethe Reve Brandsæther (pendlermisjonær Thailand).

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp