Tilbake til nms.no Madagaskarblogg
Meny
Foto: Endre Hilleren Last ned

Tahirys historie

Tahiry Sylvie Rasoarimalal mistet muligheten til å ta høyere utdanning da faren døde. Moren er vaskekone, og trengte hjelp av Tahiry hjemme fordi situasjonen ble så vanskelig.
Del Facebook Twitter E-post

I 2009 meldte hun seg på SDL, kirkens diakonale arbeid. SDL hjalp Tahiry med å etablere seg med en liten kiosk, kostnaden for dette var omtrent 400 kroner. Med disse pengene kunne hun kjøpe et lite bord, solskjerm og tre mobiltelefoner.

Fra dette utgangspunktet har hun utviklet kiosken sin, og har klart å utvide sortimentet gradvis. Nå har hun både kiosk, motorsykkel og annet utstyr. Hun har også fått råd til å gifte seg og gi barnet sitt god skolegang. Tahiry minner om at vi må være tålmodige i livet, dette lærte hun på SDL.

Tahiry takker SDL og bidragsyterne, uten deres hjelp ville hun aldri kommet i den situasjonen hun er i nå.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp