Tilbake til nms.no Kamerunblogg
Meny
Foto: Eline Rangøy Last ned

Nyhetsbrev fra radio Sawtu Linjila – Evangeliets røst

Radio Sawtu linjila har nyåpnet, og nyhetsbrevet ligger vedlagt.
Del Facebook Twitter E-post

9. Januar 2023 var radio Sawtu Linjila igjen oppe og gikk etter å ha vært stengt en periode. Etter en krevende periode i 2021 og 2022, var det nødvendig med en omfattende omlegging. Nå er imidlertid radio Sawtu Linjila – Evangeliets røst, gjenåpnet.

Radioen sender på fulani til Kamerun og nabolandene Tchad, Nigeria, og Den sentralafrikanske republikk. Radioen er et samarbeid mellom protestantiske kirker i Kamerun og nabolandene, og den samarbeider også gjennom et nettverk av kristne radioer i helse Sahel-regionen. Driften betales av medlemsavgifter fra eierne, i tillegg til støtte fra partnerne som NMS, Den evangelisk-lutherske kirken i Amerika (ELCA) og Det lutherske verdensforbund. Nåværende direktør, Ngayap Moïse, har tidligere har vært direktør i MELM i Mali, og har mastergrad fra Misjonshøyskolen (nå VID). Han ønsker å drive enda mer innsamlingsarbeid lokalt, og leverer allerede i dag tjenester som radioen tar betalt for. Det er også et ønske å lage flere radiosendinger og video-sendinger. Nå når radioen er oppe og går, er det mange muligheter til det.

Som en del av omstruktureringen har radioens eiere og partnere samarbeidet tett.

Her kan du lese et nytt informasjonsbrev på engelsk.

Vil du få med deg ferske nyheter fra Den evangelisk-lutherske kirke i Kamerun? Da kan du følge Sawtu Linjilas YouTube-kanal.

 

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp