Tilbake til nms.no Kamerunblogg
Meny
Foto: Erlend Mongstad Last ned

10 000 koronasmittede i Kamerun

Antallet koronasmittede i Kamerun stiger. Likevel har myndighetene lettet på flere av smitteverntiltakene.
Del Facebook Twitter E-post

I midten av juni sendte nasjonal biskop i EELC, Ruben Ngozo, en oppdatering om situasjonen i Kamerun og ba oss huske på dem i bønn. Det er nå drøyt 10 000 smittede i Kamerun, 7500 er blitt friske og 282 har omkommet. Daglig rapporteres det om rundt 300 nye tilfeller.

Therese Nocke er prosjektleder for NMS sitt miljøprosjekt i Kamerun.

Selv om smittetallene stiger har myndighetene lettet på flere av smitteverntiltakene. Skolene som har vært stengte, har nå åpnet for avgangselever som skal ta eksamen. Det at staten løser opp gjør dessverre at mange tror at smittefaren er blitt mindre.

Det er fremdeles restriksjoner på hvor mange som kan samles så kirken holder nå flere og kortere gudstjenester for at flest mulig skal kunne bli med. Vanligvis varer gudstjenestene i over to timer, men nå prøver man å holde seg til 45 minutter.

 

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp