Tilbake til nms.no Connect Brasil
Meny
Last ned

Bruk tid med mennesker

Det er viktig å bruke tid med mennesker for å bygge relasjoner
Del Facebook Twitter E-post

Vi er over halvveis i oppholdet vårt, og for øyeblikket befinner vi oss sør i Brasil i Joaçaba og Luzerna i Santa Catarina. Årstidene i Brasil er motsatt av Norges, så nå er det sommer her og folk har sommerferie. Da har de fleste masse tid til overs og må finne på noe å gjøre.

Vi har vært med i flere kirker her, men det har vært to kirker vi har hjulpet til litt ekstra. I den ene kirken har de et opplegg for barna nå i ferien. Det samles 15-30 barn hver dag i alderen 2 til 15 og tilbringer flere timer sammen i litt over en uke.

Vi har vært heldige å få være med på blant annet dette de dagene vi har vært. På denne aktiviteten er det voksne og ungdomsledere som bruker tiden sin på å leke med barna og snakke om bibelen. Barna kommer for å få høre om Jesus, leke med de andre ungene, men også for å få et ekstra måltid om dagen.

Historien fortsetter under bildet

Vi har vært med på å leke med barna, og har også hatt konkurranser med dem hver dag. Men det viktigste har vært at vi har brukt tid med dem og viser at vi er med om de vil leke, eller noe annet skjer. Det er veldig gøy å se de båndene som vi har knyttet med barna på bare noen dager. Jeg merker at de verdsetter at vi bruker tid med dem, er med på lekene, men også at det er noen «eksotiske» mennesker fra andre siden av verden som vil bruke sin tid på å være med dem.

Historien fortsetter under bildet

Vi var med på dette opplegget i 5 dager. Jeg merker at det var trist å dra fra dem. For selv om jeg ble sliten av å leke med barn flere timer hver dag i varmen så ble jeg glad i dem på den tiden vi brukte sammen. Nå går tiden til å planlegge en ungdomsleir som vi skal være med på. Etter leiren går turen tilbake til Juazeiro hvor vi skal være resten av oppholdet vårt i Brasil.

 

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp