Gi en gave
Meny

Takk

til deg som deler troen på Jesus, utrydder fattigdom og bekjemper urettferdighet.

 

Har du tenkt over at dine bønner, gaver og talenter forandrer verden?

Når vi ser tilbake på 2019 er det mye å glede seg over. Tusen takk til alle som står på i foreninger, gjenbruksbutikker, bønnegrupper og menigheter! Tusen takk til alle som arrangerer julemesser og basarer!  Tusen takk til deg som ber ved kjøkkenbordet om morgenen, deg som er fast giver, deg som koker kaffe før misjonsfesten og deg som kjøpte lodd på julebasaren. Her kan dere lese om noe av det dere har vært med på i året som gikk:

ENGLAND
Våre misjonærer i England er i kontakt med 200 ungdommer hver måned. Et av høstens bønnesvar var en uventet tillatelse til å ha skolelagsmøter på en ungdomsskole.

 

ESTLAND
En avtale om samarbeid i fem nye år ble signert i januar. Samarbeidet skal ha et spesielt fokus på barn og unge og på å plante og utvikle misjonale menigheter.
2019 har vært et spennende år med kirkebygging både i Mustamäe og i Saku. Les om kirkebygging i Saku her.
18. desember var det julekonsert i den nye kirken i Saku. Med 300 personer tilstede var kirken smekk full.

 

ETIOPIA
Et bibelstudium knyttet til Tamar-kampanjen har vært gjennomført fem ganger i 2019. «Dette bibelstudiet har lært oss viktigheten av å bryte tausheten rundt overgrep. Vi må stå opp for kvinnene og være en stemme for de som ikke blir hørt», sa William, en av deltakerne i Dessie.

Kvinnenes plass i det etiopiske samfunnet har virkelig blitt styrket det siste året. Dette er også noe av det våre prosjekter jobber mest med. Les mer!

 

HONG KONG
For første gang har vi i 2019 utveksling av ungdommer/unge voksne til Hong Kong gjennom utvekslingsprogrammet Connect på Hald Internasjonale Senter.

Både Hald-studentene og våre andre utsendinger i Hong Kong opplever at de er trygge til tross for demonstrasjonene og urolighetene som har preget byen i høst.

 

MALI
Det var stor glede da 4 voksne, et ektepar og to menn ble døpt i september.

Kampen mot kjønnslemlestelse av jenter går mot seier. Det tror Gabdo Cissé som leder landsbyutviklingsprosjektet i Mali.

 

MIDTØSTEN
Mer enn 2500 personer har deltatt i et kursopplegg for bibelgruppeledere de to siste årene. Bibelselskapet i Egypt står bak. NMS støtter Bibelselskapets bokhandel i Kairo.

Over 200 gutter fra fattige familier var på årets sommerleir på Anafora i Egypt. – Hva har du gjort med guttene våre, de er ikke til å kjenne igjen, sier foreldrene når de får barna hjem igjen etter leiren.

I 2019 har mer enn 200 nordmenn besøkt Sat 7 sine studioer på Kypros, i Tyrkia og i Egypt. Kanskje det blir du som tar turen neste gang?

 

NORGE
29 unge voksne ble sendt ut som Ucrew gjennom NMS’ program for ettårig praktikant-tjeneste. For første gang på mange år har vi i år også en Ucrew i Norge – på leirstedet Mesnali.

Rekordmange ønsker å reise til samarbeidslandene våre som voluntører.

NMS’ lokallag for unge voksne – CONNECT – som er etablert i Oslo, Bergen og Trondheim, utvikler seg til gode fellesskap med godt oppmøte.

 

Foto: Marit Mjølsneset

 

 

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp