Meny

AVLYST: Sommerfest & Generalforsamling 2020

Foto: Pixabay Last ned
NMS Sommerfest & Generalforsamling er avlyst!

Snarveier

AVLYST

NMS Sommerfest og generalforsamling er avlyst pga koronapandemien. Vi kommer tilbake med mer informasjon om refusjon av påmeldingsutgifter.

Les mer

Hvert tredje år inviterer NMS til et stort sommerarrangement. På dagtid vil det bli god tid til viktige misjonsstrategiske drøftinger, men også tid til å være sammen som et stort fellesskap. SAMAN er nemlig temaet for sommarfestdagene. Dette vil prege bibeltimene, kveldsmøtene og de ulike arrangementene om kveldene.

Her får du noen smakebiter fra programmet:

SAMMEN I SAMTALE: Møt spennende gjester i samtale med NRK-journalist Kjetil Lillesæter. Han er kjent for sitt livssynsprogram i NRK Radio: Tro, håp og Lillesæter.

SAMMEN I LOVSANG: Vakoté Dieudonné og flere musikanter deltar på sommerfesten «Saman i lovsong». Det blir både etiopiske, kamerunske, maliske og gassiske toner.

NATUREN SYNGER: Kantor og frilansmusiker Håvard Sveås og naturfotograf Øyvind Kåre Sunde gir oss kombinasjonen av kjente og kjære salmer, nye songer og vakre naturbilder fra Nordvestlandet. Dette blir en konsertopplevelse litt utenom det vanlige!

RICHARD PASSMORE er leder for misjonsutvikling og Fresh Expressions (FE) i England. FE er et økumenisk nettverk av engelske kirker som er opptatt av å gjøre evangeliet tilgjengelig for menneske i dag. Han taler om å sprenge de tradisjonelle veggene og gå sammen i nye fellesskap, ”Calling the walls to dust”.

HUMPHREY PETERS er ledende biskop i Church of Pakistan og biskop i Peshawar bispedømme. Han er særleg opptatt av å sikre at kristne og andre minoriteter kan være frie og trygge i sitt eget land. På kveldsmøtene taler han over tema ”Ikkje åleine, men saman”; – ut fra lokal samenheng en kveld og global sammenheng en kveld.

 

Kanskje treffer du Margot også på NMS Sommerfest & Generalforsamling i Ålesund?

Påmelding

Klikk under og meld deg på NMS Sommerfest & Generalforsamling

Informasjonsbrosjyre og forelegg

Informasjonsbrosjyre

Forelegg

General-forsamling

Her finner du forelegg, forslag til grunnlagsdokument og andre dokumenter.

Les mer

Fellesreise

Sammen med Plussreiser tilbyr vi to fellesreiser med buss til Ålesund. Da kan du både få se litt av Norge, bli kjent med nye folk og - ikke minst - snakke om alt dere har opplevd i Ålesund på turen hjem.

Les mer

Foto-konkurranse

Vil du bli med på fotokonkurranse?

Les mer her

Bønnekort

Bønnekomiteen for Sommerfest & generalsamling 2020 har laget bønnekort som du kan laste ned her. Du laster ned et tosidig dokument med fem bønnekort som kan klippes ut.

Klikk her for å laste ned bønnekort

SAKER TIL BEHANDLING

Frist for å melde inn forslag til behandling under generalforsamlingen i Ålesund er satt til 30. september 2019.

 

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp